Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dünyaarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mütenasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler göz önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle sadık bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

 Fonksiyonel evetğu kadar bezemeli layihamlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, evgin çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şık olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kat sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak yüküm ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı Yangın kapısı istanbul fiyatı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Alev gösterme özelliği ile donatılan ürünler, dizaynında kullanılan materyallerin kalitesi sebebiyle uzun müddet dayanıklılığını korumayı muvaffakiyetr. Yapışmaz tabanları ise yemeklerin servis edilmesini kolaylaştırır ve aynı zamanda bulaşık makinesinde bile kolaylıkla yıkanabilir. Homojen ısı dağılımı sağlayıcı özel difüzyon zemin, yiyecekğin tamamının ısıdan yararlanmasını sağlamlayarak lezzetine lezzet şimendifer. Titanyum 2X kaplamalı tava çeşitleri, hem elan az enerji harcayarak yemekleri pişirir hem bile alışılagelen kaplamalara oranla 2 kesilme elan uzun süre kullanma vesileı sunar.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine ilişkilı olarak değkonumektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda bileğkârmektedir.

Her mevsim özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut diğer bir engel bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page